Dagsarkiv: 4 augusti, 2011

Trerätters i husvagn

Idag bjöd vi mina föräldrar på middag i husvagnen. Vi slog till stort och bjöd på trerätters Blinkar. Till förrätt var det vindruvor, ost och kex. Till huvudrätt var det grillat kött och coscossallad och till efterrätt var det choklébanan. Bubben kunde inte koncentrera sig på för och huvudrätten för han var jättenyfiken på foliepacketen som jag hade gjort. Choklébananerna blev jättegoda.

IMAG1319

Recept

Banan (1 per person)

mjölkchoklad

geléhallon

Skär ett snitt i bananen. Längs med och lägg i så mycket choklad och geléhallon du får plats med. (jag tog tre chokladbitar och två hallon per banan). Packa sedan in bananen i folie och lägg sedan packet nere vid kolen i grillen. Vänta 10-15 minuter och öppna sedan paketen och ät med sked. OBS! De blir mycket varma!

IMAG1320

Sedan tog vi en promenad på campingen och bubben och hans far hoppade lite.

IMAG1322

Innan middagen hade vi först tagit en lugn morgon innan vi gick ner till badet och badade i ca en timme. Bubben ville inte gå upp. Även om vi såg att han darrade i läppen av kyla. Sedan åt li lite lunch och sedan åkte jag och bubben in till Alingsås och handlade middagen. Då tog maken ner förtältet för imorgon åker vi hem och förtältet ville vi inte ha blött av regnet som kommer ca 08 imorgon enligt klart.se.

Bubben har nog haft ett bra sommarlov. Man märker verkligen att han älskar husvagnen och livet i den.