Dagsarkiv: 3 augusti, 2011

Att campa

Är väldigt mysigt. Hur kan det vara mysigt att bo trångt i en husvagn hela sommaren…. undrar nog en del. Jo det är faktiskt mysigt. I husvagnen har man ju TV, datorer och annat som gör livet mysigt. Vi äter gott och tar dagen som den kommer. Tittar på nya och gamla grannar som kommer förbi. Vi förundras hur mycket andra föräldrar kan sitta ner och ta det lugnt. De hinner ju till och med få tråkigt ser det ut som. Vi måste hela tiden se till så att bubben är sysselsatt med något. Inne är det film och Ipad som gäller och ute kastar han diverse saker på förtältet. Andra undrar nog varför vi tillåter detta… Men han skadar ju ingen eller inget. Så vi låter honom kasta under övervakning. Han får bara kasta på våra saker. Vi har haft mycket konstiga saker på vårt tak, bollar, tärningar, ost, korv, grifflar, kakor, sugrör, skor m.m.

Idag startade vi dagen efter frukost med ett bad. Bubben hade armpuffar och hammarhajen med sig och vi badade tills vi vuxna var skrynkliga. Bubben tar sig framåt i vattnet genom att flyta på hammarhajen och vifta med benen. Vi var till och med på så djupt vatten att inte ens jag bottnade. Bubben var jätteduktig och glad hela tiden.

När det sedan mulnade på tog vi bilen till Sollebrunn för att kolla och drömma lite om nyare husvagnar på fri-bo. Sedan åkte vi hem och jag vilade lite innan vi åt chiliconcarne och ris.