Dagsarkiv: 28 juli, 2011

Viljor

Idag var vi på stranden igen. Vi hade med nyinköpta leksaker så att bubben hade något att göra. Han lekte med dem riktigt bra till slut. Även om han lyckades kasta sin vattenkanna på en liten tjej som lånade den av bubben…. Han var supersnabb så jag hann tyvärr inte stoppa det. Men det gick bra. Här ser ni hur kul han hade med sanden och sina saker.

Strandlek

Hans mormor och morfar kom också på besök och fick fika och promenad runt campingen. Det tyckte vi var trevligt.

Idag när vi gick i från Nolhagaparken blev bubben plötsligt hungrig och fikasugen. Han skulle dra in oss i badhuset och var jättearg när vi inte gick in där. Han sprang fram till en parkerad cykel och började dra i den rytandes…. Han var mycket frustrerad över att inte kunna förklara för oss. När jag sedan pratade med min pappa om de hade fikat där någon gång så fick jag svaret. De hade varit på en antikmässa med bubben där och fikat. Självklart ville han fika där idag också. Men han fick chokladboll och korv på Maxi istället och det funkade också. Men fy vad frustrerad han var….Ångande arg

Djur

IMAG1267IMAG1268

IMAG1272

Idag åkte vi till Nolhagaparken och tittade på djur. Bubben tycker djur är spännande. Han vill mata dem med diverse pinnar, gräs och stenar. Så efter middagen gick vi ner till sjön och matade änderna. Det var skoj. Även om det fanns en and som var elak mot de andra.

IMAG1283IMAG1287