Dagsarkiv: 19 juli, 2011

Camping

Igår eftermiddag kom vi äntligen fram till Gamleby. Där finns det en enkel camping som heter Kust Camp Gamleby. Maken fick sätta upp förtältet. Helst hade jag velat kunna hjälpa honom men eftersom man hela tiden måste ha superkoll på bubben så är jag inte så hjälpsam. Vi var så där lagom glada. Vi hade bara ätit frukost och glass och hade åkt bil i ca 5 timmar. Vi bestämde efter denna upplevelse att man inte ska sätta upp förtält  när man är hungrig. Jag gav maken en Denniskorv så han fick lite att jobba på. När jag hade hjälpt till med det jag kunde göra så gick jag och bubben till lilla affären och köpte dricka, chips och chokladboll. Den sista fick bubben och han var nöjd. På väg tillbaka hörde vi ett väldigt bräkande. Och så kom det en massa gutefår springandes innanför ett stängsel. Det kom även en vit bil som det klev ur en man som hade fårmat. Fåren blev glada och han räknade in dem. Mycket spännande.

IMAG1174

I förmiddags var vi och badade på badet vid campingen. Det är härligt med bräckt vatten. Det är inte så salt så man blir inte så klibbig och det simmar abborrar i vattnet. Härligt. Bubben badar bara vid strandkanten och ville helst leka på lekplatsen och rutschkanan. Men maken badade genom att hoppa från ett hopptorn(5 m) och jag simmade omkring och njöt. Vi köpte även en slushpuppie till bubben. Det var glass som passade honom. Sugrör, cola och is. Vi gick även och kollade efter fiskar och sånt. Det var en trevlig förmiddag innan ett rejält åskväder kom in. Men då var vi i husvagnen och åt pasta carbonara Blinkar.

 

IMAG1184

Enda nackdelen idag var att han lyckades smita över till grannarna och banka på en axel på en kvinna och deras bil med en leksaksgolfklubba. Bilen och kvinnan klarade sig. Och vi stängde in oss i husvagnen och kände oss dumma ett tag.

IMAG1187