Dagsarkiv: 16 juli, 2011

Han vill så mycket

Bubben vill så mycket numera. Han vill verkligen bestämma vad han ska göra och äta och allt. Det är ju kul att han utvecklas. Men att diskutera med någon som inte kan prata kan vara frustrerande. Idag tyckte jag att han skulle äta en billys pirog innan han skulle äta godis…. Det tyckte inte han. Till slut tog han tallriken och kastade in den i köket över grinden….. Han tyckte nog jag var en väldigt trög mamma som inte förstod honom. Ett problem med att ha ett sådant speciellt barn är att ordet vänta nästan är omöjligt att genomföra och orden sedan eller om en stund är mycket konstiga…. Tidsbegreppet finns liksom inte. Och varför göra tråkiga saker innan roliga när man vill göra roliga saker hela tiden….? Och att ta det lugnt är ju ännu svårare när man har varit vaken sedan 04. Hoppas han sover bättre inatt för jag är ju själv med honom.

Idag har vi även lekt med kusinen ett par timmar eftersom bubbens farmor och farfar passar henne då svägerskans sambo firar sin 30-års dag och min kära make är med. Så jag och bubben har roat oss med att vara lekkamrater.

Nu börjar jag längta ut till husvagnslivet igen. Att använda min lilla vattenkokare som jag har köpt är en riktig semesterkänsla. Tänk att pulverkaffe kan vara gott. Nästa vecka åker vi någonstans. Vi har inte planerat vart och enligt vädret verkar det inte spela någon roll. Vi kommer inte från regnet.

IMAG1092