Dagsarkiv: 10 juli, 2011

Rena fönster

Igår tog vi ner förtältet för att slippa stressa med det idag. Och det var skönt. För då kunde vi ligga och mysa i husvagnen till 09. Sedan åt vi frukost och plockade ordning resten. Iväg från Askims camping kom vi vid 10:45 och då åkte vi hem och svärföräldrarna vinkade av oss. Hemma packade vi ut tvätt och disk m.m. och sorterade detta inne. När jag väl var i farten tog jag tag i mina fönster. Det är första gången jag tvättade dem sedan jag flyttade in för ca 2 år sedan. Att tvätta fönster är ett ganska givande göra. Man ser ju så fint det blir. Men det är inte ofta jag får lust när vädret är tvättafösterväder. Men nu ser man ut jättebra och nu är det minst ett år kvar till nästa gång.

IMAG1129

Sedan tvättade jag och handlade lite. Här ser ni att de har bytt ot nästan alla panelbrädor på vår framsida. Det blir nog bra när det blir målat. Men jag ska säga att det inte var lätt att tvätta fönster med en nyfiken liten kille som ville “hjälpa” till.

IMAG1130

Bubben var jättetrött ikväll. Han var verkligen Kjell gnäll och slogs och var frustrerad. Det är hårt att campa. Han somnade ganska fort och jag hoppas han sover gott hela natten. Bubben har verkligen börjat visa humör och trots. Jag tror helt enkelt att han börjar bli mer medveten om saker och ting. Han vill styra sitt liv och så sätter vi stop. Då blir han arg.