Dagsarkiv: 30 juni, 2011

Mystik…..

IMAG1099

Mina pumpskott försvinner….. Jag tror det är någon som äter upp dem… För nu tror jag inte på dålig jord när skotten försvinner och det liksom är ett hål kvar.

IMAG1100

Fallet med min potatisstick är löst Misstänker att bubben har använt den till att panka badbollar med. Men själva stickan är fortfarande borta….

IMAG1104 En död fågel hittades idag. Den har säkert flugit in i en ruta eller något…. Stackars Nötväckan (tror jag).

Men nu har jag bara en arbetsdag kvar tills semestern börjar. Äntligen. Mannen har fixat och grejat i husvagnen hela veckan. Nu ska vi bara packa in grejer i den.

Lek

Även idag har bubben lekt med bubblor och vatten. Han är verkligen inne i en sådan fas.

Men innan han fick göra det idag fick vi vänta på att snickarna från trädgården hade gått. För bubben sprang som vanligt själv till vårat hus. Jag släpade på diverse väskor och påsar. Jag hör en mycket glad bubb och en herre som säger nej inte så…. Det var snickare som bytte ut sliten panel på vårt hus och bubben skulle låna deras skruvdragare….. Så vi gick in och tittade på Pelle svanslös en stund.

Men sedan blev det lek. Han vattnade även mina blommor med diksmedelsvattnet… undrar vad de tycker om det……

IMAG1102

Han hällde ju ut diskmedel utanför dörren igår och det var ganska klibbigt där så jag spolade rent där också. Så här kul hade han igår med alla bubblor.

IMAG1088

Dockan fick sig ett bubbelbad.

IMAG1093

Bubbla in….

IMAG1097

Och hälla