Dagsarkiv: 23 juni, 2011

Kort jobbdag

Eftersom det är torsdag idag slutade jag 12:30. Då hämtade jag bubben och vi åkte och provade ut ett par inlägg att ha i skorna. Eftersom han är ganska plattfotad. Då kanske han snubblar mindre. Bubben gillade undersökningen. Han fick springa i korridorer medan de tittade på hur han gick. Han sprang och skrattade. Jag fick frågan om han alltid är så här glad. Och jag svarar för det mesta.

Imorse väckte vi honom och maken satte på honom kläderna i sängen och han låg och mös bredvid pappa innan jag blev färdig. När vi skulle gå märkte vi att han hade kissat genom allt och han fick byta blöja och kläder innan vi åkte till skolan. Bubben var arg på mig. För han tyckte väl att det var för mycket byte av kläder och att det skulle varit mysigare att mysa i sängen. Men när vi väl hade kommit iväg och han fick tuggummi i bilen så var han nöjd.

När vi hade provat ut inläggen åkte vi till Kungsmässan och fikade(bubben beställde detta), kollade i leksaksaffären, lämnade in Melatoninlicensen på apoteket och handlade.

Sedan åkte vi äntligen hem. Hemma lekte bubben med sugrör, tvål och vatten. Full rulle som vanligt alltså. Ikväll åt vi indiskt med naanbröd och raita. Gott och bubben mölade bröd.

IMAG1029

Imorgon är det midsommar och vi ska sova i tält som vi brukar. Så vi hoppas på att det inte regnar för mycket i alla fall.

Glad midsommar på er!