Dagsarkiv: 19 juni, 2011

Gnagande känsla…

Det har jag haft denna helgen. Jag har känt mig stressad och rastlös. Samtidigt har vi inte gjort något som är stressande denna helgen. Vi har till och med hunnit städa. Bubben har lekt ute med bollar och ballonger och bubblor. Eller spelat olika spel på Ipaden inne. Men ibland kommer denna känsla att man liksom inte är nöjd i alla fall. Det kan bero på att man helst vill ta det lugn och inte göra något. Eller vilja sitta still. Men hela tiden får man lyfta på rumpan för att hjälpa bubben eller ta undan bubben från dumheter.

Det är tråkigt när denna känsla kommer. Då ser man inte allt bra man gör utan allt man inte gör. Ibland åker man ner i en grop. Hoppas jag snart kommer upp igen.

Bubben har nog haft det kul ändå. Han har lekt ute(när det inte regnat) med badbollar, bollar bubblor och ballonger. När det regnade gick han och hämtade mugg, sugrör och fyllde muggar med lite vatten och tvål och gick till storarummet och bubblade…. Han är påhittig den lilla grabben.

254971_1937581192260_1024278302_31796387_2739460_n

Ja denna Rune

Ja han gör lite tokiga saker min “gamla” gympalärare… Han har sprungit genom USA och rott över Atlanten. Just nu håller han på att avsluta en liten springtur genom Europa.

Här kan ni läsa om hans äventyr i ttela.se

Jag kan tillägga att han idag kom till Halmstad och lämnade sin kollega där eftersom hon bor där. Så nu ska han springa hem till Trollhättan.