Dagsarkiv: 11 juni, 2011

Musten kan gå ur….

Idag innan vi åkte iväg och handlade alla roliga saker skulle jag ta på bubben kläder. Han var motsträvig och mitt i allt detta drar han ner lampan som satt ovanför soffbordet. Själva lampskärmen höll för den är i metall. Men lampan sprack. Jag fick dra undan bubben och mannen dammsuga glas och ta ner lampan på ett bättre sätt…..  Den lossnade från taket.Vi konstaterade att vi behöver en lampa som är längre upp…. Men sådant gör att jag liksom blir väldigt trött…. Jag vill ha min lampa hängandes där vi har hängt den…. Men det är tydligen för mycket begärt.Ledsen

Men jag var gladare när vi kom hem och hade köpt dessa fina saker:

IMAG1017

 

Ett bord med höj och sänkbara bordsben. Då står bordet stadigt på alla underlag.

IMAG1018 Här grejar grabbarna ihop  förvaringsmöbeln som kommer nedan.
IMAG1019

Den blir nog bra att lägga grejer i och på. Dessutom ska det stå som stöd när bubben går ut och in genom husvagnsdörren.

Shoppat

Idag åkte vi till campia. För där hade jag ett presentkort på husvagnsgrejer. Vi köpte bra sidospeglar, ett bort och en förvaringsmöbel. De två senaste ska vara ute i förtältet. En försäljare ville att vi skulle fundera på en ny husvagn som de hade kampanj på. Det var en Weinsberg Caraone 500 QDK för 180 000 kr med förtält. Den såg fin ut och det är OK pris för en ny husvagn. Men det får vänta några år….

Vi åkte även och köpte lite skydd till Ipaden. Jag kommer skriva mer om den. Vi har laddat ner appar som passar bubben. Han gillar den skarpt och vi med.

När vi kom hem lektes det med vatten och vi vuxna mös i solen. Vi såg några getingar som flög in i boden. Mannen ställde sig redo med flugsmällan men då höll de sig undan. När jag sedan såg att de kröp in där öppnade jag boden och tittade runt lite. Och precis ovanför dörren hade de börjat bygga ett litet bo. Detta tog mannen hand och genom att sätta på sig mina trädgårdshandskar och stoppa ner det i en påse som han sedan stoppade i en påse till. Sedan bankade han på den så att alla dog innan han slängde dem i soporna. Han ville ju inte plåga dem.

IMAG1020