Dagsarkiv: 3 juni, 2011

Reder sig själv

Idag har vi njutit ute. På förmiddagen åkte vi in till Kungsbacka och köpte en ny kaffebryggare. En helt vanlig kaffebryggare. Vi hade termoskaffebryggare innan. Men eftersom vi är “lata” och stoppar in kannorna i diskmaskinen så läcker de vatten och det blir söligt. Vi köpte denna termosbryggare eftersom bubben hade en ovana ett tag att slänga kaffebryggare i marken. Vi får hoppas att det har gått över. Jag köpte även jord, blommor och lecakulor som jag gjorde fint med när jag kom hem. Jag blev nöjd…. ett par timmar…..

Bubben har annars roat sig med att kasta upp bollar, ballonger m.m. på taket. Han har kommit till oss ibland med en kratta och då velat ha hjälp att få ner dem när de har fastnat. Det har vi gjort måååånga gånger idag.  Här ser ni vad som hände när vi inte var tillräckligt snabba….. Han stod jättenöjd i busken efteråt när maken hittade honom.

Hål i staketet

Sedan lekte han ännu mer med samma sak. Vi hade både öron och ögon på honom. Men han lyckades ändå med konststycket att ta bort ena blomlådan jag gjorde ordning idag. Den bar han till sin rutschkana och lät blomlådan åka ner. Den hamnade upp och ner och blommor, lecakulor och gjord låg i en hög. Men han var inte färdig där. Han hittade påsen med lecakulor som jag tyckte jag hade gömt. Den tömde han på olika ställen som i korgar och i rutschkanan…. Där har ni förklaringen varför vi INTE har prydnader och dyra blommor. Det var den närmsta blomlådan han tömde. Först var jag arg….. men sedan skrattade jag.

IMAG0983