Dagsarkiv: 10 maj, 2011

Tandis

Idag började vi dagen med att emla bubbens högra arm. Sedan var det en av oss som fick hålla full fokus på att han inte bet, eller pillade bort det…. Vi klarade det ända fram tills systern skulle sätta på honom sjukhusarmbandet. Och det var vi nöjda med. Sedan skrattade han ända tills han somnade för de lekte med honom med såpbubblor. Efter en timme var han färdig och vi fick prata med tandläkaren. Han hade fina tänder och alla anlag att få nya. Inga hål. Det var ju bra. De klippte strängen som är vid överläppen och framtänderna. Vi satt bredvid honom när han vaknade och han var trött och förvirrad och lite yr. Men efter ett tag märkte vi att han stördes av hans stygn. Då fick han alvedon och då blev det bättre och då gick dt att äta glass och dricka juice.

                            

IMAG0750 IMAG0752
Emlad arm Väntan i väntrummet
IMAG0753 IMAG0754
Har somnat Blinkar Sover på uppvaket
IMAG0755  
Sitter och ser på TV och har ont vid överläppen.  

Sedan klarade vi ända fram till ca 18 att passa så att han inte började blöda i munnen. Han lyckades att peta bort stygnen. Hoppas att det löser sig ändå. Då blev jag i alla fall ledsen och kände mig misslyckad att jag inte såg att han pillade igen…. hmmmm

Efter att tandis var färdigt åkte vi till Vallda och klippte mig och maken. Så nu är vi fina i håret. Barnen i skolan blir nog chockade imorgon när jag både har nya glasögon och ny frilla.