Dagsarkiv: 5 maj, 2011

Spännande

Hade en spännande dag på bubbens skola idag. Det var väldigt kul att se hur han har det och hur duktig han är på allt de tränar på. Han lyssnar verkligen på dem och koncentrerar sig som en riktig skolpojke. Här sitter han och vilar lite i puffen och lyssnar på Bamse efter maten. Han fnyser med näsan för att förklara för mig att han vill använda sugrören sedan som han var och handlade.

IMAG0708

Sedan åkte vi till Kungsmässan och hämtade ut biljetterna på Resia. Så nu kan vi resa! Vi strosade runt lite och mötte en väninna och vi tog en fika. Mycket kul och uppskattat av alla tre!

När vi kom hem så värmde jag lite pytt till mig så att jag inte föll ihop av blodsockerfall innan bostadsrättsföreningens möte ikväll. Bubben fick riskvick och äppelmos. då… ca 17:30 ringer de från hab. Det var arbetsterapeuten som ville diskutera lite vad vi ville ha hjälp med för att bubbens finmotorik ska bli bättre. Jag vidarebefordrade detta till skolan…(lite dåligt samvete fick jag, men allt kan jag inte syssla med). Men när jag ändå hade henne på tråden frågade jag henne om det fanns något slags bilbälte som inte är så lätt att krångla sig ur… För det gör bubben. Annars når ahn inte ner till golvet om han har tappat något. Men vårat landsting skriver inte ut sånt längre…. Ledsen. Hon kunde ge mig rådet att ansöka om bilstöd på FK. Men där får jag antagligen nej. Eftersom FK bara ger till rörelsehindrade…. Hmmm Alltså om man rör sig för mycket och är så finurlig så får man inte säkra upp bilen så att den funkar…. hmmm Grrrrr. Men om jag orkade fick jag gärna testa och driva vidare det. Jag ska fråga Frösunda om de kan hjälpa mig med detta eftersom det är ett arbetsmiljöproblem för mig…. Deras jurist kanske kan hjälpa till…. Men först tar vi assistansen…