Dagsarkiv: 27 april, 2011

Allt på en gång

På vägen hem idag köpte jag två par skor. Maken hade efterlyst lite kvinnligare skor till mig. Jag köpte ett par basketkängor(för att jag vill ha det) och ett par typ svarta ballerinaskor(sportig variant). Sedan åkte jag till en optiker och beställde synundersökning till nästa vecka. Kan vara dags att byta glasögon nu. Det var ca 7 år sedan sist.

Därefter hämtade jag bubben på skolan och åkte hem. Väl hemma var jag jättekissenödig. Jag låste grinden, låste upp dörren och rusade in och hoppades att bubben inte skulle hinna göra alltför mycket bus. Jag hör att han är i köket. När jag sitter på toa ringer mobilen och jag svarar. Det är en jurist från Frösunda som ville bestämma ett möte. När jag väl kommer ut ur toan med juristen i telefonen ser jag var bubben håller på med. Han hade hittat spisrengöringsmedel och hällt det på golvet och är i full färd att rengöra golvet med detta och diskborsten…. Han är mycket nöjd. Vi hjälpt sedan åt att städa bort medlet och han är alldeles vit av medlet.

IMAG0677

Sedan gick vi ut i tvättstugan och satte igång två tvättar innan jag öppnade posten och ÄNTLIGEN hade läkarintyget för LSS-ansökan kommit. Det var bra skrivet. Jag ringer Frösunda och frågar lite om ett par papper hur jag ska fylla i det och talar om att läkarintyget hade kommit. Skönt. Nu är det bara att skicka in.