Dagsarkiv: 24 april, 2011

En bra dag

Idag blir jag ett år äldre och har blivit firad med tårta och presenter. Vädret har varit perfekt. På min födelsedag kan det vara allt från snö till sommar…. Jag gillar mest det senaste vädret. Vi har varit hos mina föräldrar över påsken och njutit av vädret. Bubben har lekt med fjädrar, rullat bollar och bilar I backar och lekt I sandlådan. Min bror med fru kom både igår och idag och vi bytte presenter. Jag gav honom saker från coolstuff.se. Jag tyckte han skulle slåss och dricka öl

Jag fick fina presenter, kryddmalar från Weber, en grillspettslina, presentkort till en husvagnsaffär.

 IMAG0675

Det mest spännande idag var nog i alla fall att hämta husvagnen. Vi åkte till en gård på västgötaslätten och hämtade den. Bubben blev först glad när han fick se den och sedan upprörd när traktorn körde fram den…. Trodde nog att traktorn skulle ta hans husvagn. Men på vägen till vår bil ca 50 meter åkte jag och bubben i husvagnen och då var han nöjd igen.

Bubben har haft en ganska jobbig dag idag… Han vaknade igår kväll vid 23 när vi gick och lade oss. Han var varm(det var ju varmt) och törstig(han åt mycket sill, ägghalvor, lax och jansson igår). Han kunde inte somna. Efter ett tag så fick han se lite på Albert & Herbert för att han skulle lugna ner sig. Men efter 2 timmar gav vi upp och då var klockan vid 03. Då gav vi honom en dos Melatonin till och sedan tog mina föräldrar honom. Sedan sov han gått och snarkade mellan dem. Så idag har han varit trött och arg när saker inte har gått som han har velat…. Inte ofta han är arg och ledsen.

IMAG0672

Helst skulle vi velat ut och campa redan nu. Kanske ha haft den på en camping på försäsongen. Men eftersom vi ska på Bröllopsresa om en måndag och då “missar” två helger så blir det inte ekonomiskt försvarbart. Men nästa år ska vi nog satsa på en försäsong så att det blir som en liten sommarstuga innan semestern sätter igång.