Dagsarkiv: 16 april, 2011

Skor och inte däck

IMAG0628

 

Så här fick maken och bubben göra imorse. Bubben hade hittat en svart tuschpenna som var permanent och ritat på TV:n. Efter rengörningsmedel, gnuggande av svamp och trasa så gick de svarta sträcken bort. Jag satt på toa och maken satt med laptopen I knät. Men bubben var jättesnabb när han genomförde målningen av TV-rutan. Undrar jag hur länge TV:n överlever hemma hos oss.

Idag skulle mannen bytt till sommardäck på den lilla bilen. Men han glömde några saker hemma så det gick inte. Vi byter däck I KBA hos mannens föräldrar eftersom däcken är där. Men alla saker kom inte med. Men han ska försöka imorgon igen. Men vi hittade tre par skor på skopunkten till bubben. Han har nu storlek 32. Inte konstigt att de gamla skorna var trånga eftersom de var storlek 30. Nu klarar vi nog oss på skofronten ett tag. Beror hur mycket han sliter skorna med bobbycars.

Men det blev grillning hos svärföräldrarna I alla fall. En backe gjordes I ordning så att bubben kunde roa sig efter att ha spridit ut fjäderdun över deras trädgård. Han hjälpte även till med salladen.

IMAG0632