Dagsarkiv: 13 april, 2011

Grrrr

Jag blir så ARG när jag läser sånt. Hur kan man fuska till sig sånt. Man blir ju så granskad och utfrågad när man söker assistansbidrag.

Dessa fuskare gör ju att vi som behöver dessa bidrag får svårare att få och vi blir mera ifrågasatta.

Samtidigt är det bra att de åker fast. För fuskare vill jag inte ha!

Bra

OK jag mår inte riktigt bra ännu. Snorig och trött. Dessutom snurrar det till ibland I huvudet. Precis som en billig fylla. Det snurrade när jag låg I sängen till och med. Trött är jag också. Men annars är det bra. Frösunda ringde I förmiddags. Hon hade tänkt på mig. Hon ville träffa mig tidigare än om ett par veckor. Det var ju bra! Anledningen till att hon hade velat skjuta på det ett par veckor var att hon inte hade fått biobiljetterna ännu. Jag vann dem på Leva & fungera mässan. Men de kan hon ju komma med senare. Så hon kommer imorgon. Det blir bra.

När jag var och hämtade bubben på skolan idag var det drop in. Vi fikade och bubben åt lugnt och njöt. När vi sedan skulle betala tappade både jag och hans fröken fokus på honom en stund. Då sprang han till kakfatet och tog en rulltårtebit med grädde på till och tryckte in I munnen. Vi hann inte hejda honom och han var nöjd.

Han hade dessutom varit duktig och inte kissat I blöjan hela dagen! Han hade (kanske) visat en gång att han var nödig innan också…. Min duktiga kille! När vi kom hem och hade fått av oss ytterkläderna satte jag honom på toan. Men jag märkte att han hade kissat I blöjjan innan. Men han försökte och var duktig även om det hade kommit innan. Det är bara att försöka vara koncekvent och sätta honom på toa ofta.

Idag var ett riktigt vårtecken utanför. De sopade gatan med sopmaskin. Härligt härligt.

I söndags tog jag denna bild på våra krokusar och tittar ni riktigt noga ser ni en humla.

IMAG0615