Dagsarkiv: 12 april, 2011

Bestämde mig

Ikväll ringde Frösunda hem och pratade med mig. De verkade trevliga och kommer hem om några veckor för att informera om deras tjänster. Dessutom får jag två biobiljetter. Det är ju aldrig fel.

Hoppas att det blir bra detta.

Idag har det inte varit lika mysigt väder som det var I söndags. Idag har det bara regnat och varit tråkigt och ca 7 grader. Här nedan ser ni att det nästan var 20 grader I skuggan I söndags.

IMAG0616

Mer sånt tack!

Snurr

Jag är dunderförkyld och yr. Men vi åkte till habplaneringsmöte och diskuterade hr vi ska hjälpa Bubben att utvecklas. Det gick bra. När jag kom hem var jag helt slut. Men jag har suttit vid datorn och kollat på assistansbolag. Det är verkligen en djungel. Juristhjälp är ju bra. Men hur betalas denna hjälp och hur mycket blir det med pengar som lön till mig. Jag vill ju ändå inte gå back för att jag ska orka leva och ta hand om min son.

Jag funderar på bl.a

Jag talade med tre av dessa bolag I torsdags och ett ringde upp mig idag när det var habmöte. Tyvärr är det samma bolag som har ett ganska dåligt ryckte och har varit I blåsväder. Men de roade bubben mycket I torsdags med ballonger och choklad…..

Samtidigt snurrar det I huvudet. Jag är yr. Vad beror det på? Är det pga förkylningen? Jag har ingen feber, men är dödstrött. Kan det vara på väg till utbrändhet…. Jag vet inte.