Dagsarkiv: 10 april, 2011

Våra saker

När vi skulle sälja vår förra lägenhet för ca 2 år sedan skulle även grannarna ovanför sälja. Vi fick sålt båda två ganska snabbt. Nu ska tydligen lägenheten ovanför säljas igen. När jag tittade på bilderna så tyckte jag att det var lite kul att det är gamla bilder. I alla fall utifrån. För det är våra trädgårdssaker och bubbens leksaker man ser bakom stacketet…. Här sparar de in….Nästan plagiat….Blinkar.

En intensiv helg

Denna helgen har varit mycket intensiv. Med mycket intryck av glädje och sorg. Man har fått många tankeställare och fått se in I varandras liv. Man kan ju tro att man blir utvilad av att vara på en konferensanläggning hela helgen och äta god mat och umgås. Men man blir faktiskt helt utpumpad. Vi har så mycket att ge varandra I föreningen Anonymous. Tack alla!

I dag avslutades det med årsmöte, femkamp och god lunch. När vi kom hem somnade jag på soffan. Det beror på alla intryck och att jag är dunderförkyld. Risken är stor att jag är hemma imorgon. Känner mig yr och ont I kroppen har jag.

Bubben hade haft en jättebra helg med först farmor och farfar och sedan mormor och morfar. Han ha lekt mycket ute med fjädrar och ballonger och idag var de I Varberg på Getterön och tittade på uppstoppade fåglar och stooora modeller av skalbaggar som var läskiga. Dessutom har han tappat en tand. Denna tand skrämdes innan vi kom fram till att det var en mjölktand som var lös. Först trodde vi att det var en ny tand som hade blivit lös när han fastnade med tanden I en plastlåda.

 

IMAG0614