Dagsarkiv: 7 april, 2011

Krukus

Jag har inte hunnit kolla efter krokusarna I rabbatten.. Men när min pappa sa att han hade sett några så såg jag dem också idag. Kul att de kommer!

Idag åkte bubben och jag på mässa. Först letade jag upp Ågrenska och pratade lite med dem. Sedan fikade vi och lekte. Därefter gick vi runt och tittade lite. Jag pratade med två andra assistansbolag. Frösunda och Assistansia. Båda dessa tyckte det var synd att jag inte hade hört av mig till dem innan LSS-besöket. De kunde ha stöttat mera. Men när jag pratade med Ågrenska innan så skulle jag söka själv…. Hmm där tappade jag förtroendet för Ågrenska I detta fallet…. Assistansia har jag både hört ris och ros om. Frösunda har jag bara sett reklam om och de var tydligen ISO-stämplade(tydligen bra)…. Ska prata med båda bolagen på tisdag efter habplaneringen. Det finns massor av assistansbolag. Undrar vilket som ger best vilkor?????

Annars håller vi på att förbereda helgen I Örby med föreningen Anonymous och har gjort en bubbebeskrivning till våra föräldrar som delar på ansvaret över busgrabben denna helgen.