Dagsarkiv: 3 april, 2011

Tagit hand om mig själv

I går kväll gick jag och lade mig I sängen och såg två avsnitt av McLeuds döttrar och sedan sov jag gott hela natten. Möbleringen känns helt rätt. På morgonen vaknade jag och såg två avsnitt till….

Sedan gick jag upp vid 11:30 och åt lite frukost och pratade med mina föräldrar I telefonen som ville komma och som leverera lite alkoholhaltiga drycker som de köpte I Tyskland förra helgen. Vi städade lite och mina föräldrar kom och fick kaffe. Efter besöket skrev jag lite beskrivning på bubben som vi ska skicka till LSS-handläggaren.

Till middag åt vi kycklinglårben, pommes, potatissallad. Det var gott.

Sedan tog jag hand om mig själv. Jag gick 2 km på crosstrainern… hu så otränad jag är. Tar det lugnt nu I början för att se hur knät accepterar träningen. Efter detta spaade jag I badkaret med tänt ljus, ljudbok, mysigt pulver I vattnet och gurkinpackning I ansiktet…. Det var jätteskönt.

Nu känner jag mig redo att få hem bubben igen.

Då får vi börja bubbesäkra hemmet igen. Med låsta haspar på dörrar till toaletter och fina prydnader får ställas undan. Men nu njuter jag lite till innan jag måste ställa undan min ljusprydnad. Ni kan ju bara gissa hur det skulle se ut om han fick tag på denna….

IMAG0597