Dagsarkiv: 27 mars, 2011

Städning

På onsdag kommer en LSS-handläggare hem till oss för att diskutera assistans… Hmmm vet inte riktigt hur jag ska förbereda mig. Jag sätta mig ner och skriva ner allt vi gör med honom jämfört med en annan kille i årskurs ett. Bra att jag jobbar med ettor i år. Och JA, jag ser skillnaden. Men idag har vi i alla fall städat så att det är rent under röran när hon kommer…. För rörigt kommer det hinna bli innan. Tro mig Blinkar.

Bubben har sprungit omkring och stjälpt till hela tiden. Även om mannen såg honom när han stod vid TV:n , missade han ett bus. Han hade hittat nagellack och målat TV:n med…. Först blev vi oroliga att han hade druckit det. Men det verkade inte så. Men ser man det ur bubbens synvinkel så är en liten flaska med något rinnande i och en pensel till en skatt! Det var lite svårt att tvätta bort nagellack från TV:n Men det gick med rengöringsmedel och en svamp. Våran TV får utstå mycket. Nu som känner mig undrar säkert varför vi hade nagellack hemma. Jag är ju en nagelbitare och målar därför inte mina små naglar. Mannen köpte en cool klocka till mig som säkerligen har nickel i sig. Då kan man använda genomskinligt nagellack för att skydda mig. Denna stod längst in i hyllan för att bubben inte skulle hitta den… Men det gjorde han.

Under dammsugningen roade sig bubben med en ballong. Det är inte lika störande som när han vrider på sugstyrkan hela tiden.

Kul städning

Till lunch idag gjorde bubben och jag i ordning lins och potatissoppa. Det blev gott och till middag åt vi korv med bröd och pulvermos, lyxigt va!