Dagsarkiv: 26 mars, 2011

Inne och ute

Morgonen började ganska tidigt. Men bubben höll sig ganska OK och lekte med djur i sängen, ritade på plastlådorna och såg på Ture Sventons julkalender. Mannen har tagit tag i alla papper och sorterat dem hela dagen. Det är en sådan sak som vi inte har orkat ta tag i. Men nu är vi på god väg. Duktigt av honom tycker jag. Bubben och jag städade toaletterna innan vi gick till affären. Svägerskan och lillkusinen tog följe med oss. Bubben ville väldigt gärna visa lillkusinen hur man leker på lekplatsen. Men hon gick inte så bra i sanden och med alla kläderna på. Så hon stod mest still. Efter att vi varit i affären åt vi mjukvåfflor som vi värmde i brödrosten. Bra lunch enligt bubben. Sedan gick vi ut i trädgården. Bubben lekte och jag krattade och röjde.

IMAG0582

När jag krattade hittade jag lite vårtecken! Det är alltid kul att se att naturen är på G.

IMAG0585

Sedan gick vi in och mös framför TV:n. Bubben såg på Wallace & Gromit. Det gjorde inget att de pratade engelska. De var roliga i alla fall. Han fick också godis. Ett tag satt han i leksakskorgen och tittade…. Tänk att jag aldrig sitter så.

IMAG0588

Imorgon ska vi städa. Jag har inte kunnat göra det idag eftersom mannen ha suttit med högar av papper som bubben inte skulle röra. Alltså har jag fått hålla mig undan.