Dagsarkiv: 16 mars, 2011

Fixat

Bubben leker med ballong

Det har ju varit ett par riktigt underbara dagar ute nu när bubben har varit sjuk. Lite förkylning och mycket rinnig näsa stoppar inte oss för lite utelek. Detta är en favvolek ute. Den höll han på med förra året också. Kasta upp ballonger som flyger på spännande sätt. Detta kan han hålla på med länge. Man får blåsa många ballonger för de rymmer eller går sönder. Då kommer han till mig och fnyser med näsan. Det betyder att jag ska blåsa upp en ballong.

Imorgon ska bubben äntligen komma till skolan igen. Det är ju en kort dag så den blir nog inte alltför jobbig.

Idag skickade jag iväg ett mail till kortids om de opassande tiderna. Efter någon timme ringde de och vi ändrade lite tider och har några dagar tillgodo att använda senare.

Jag fick äntligen tag på LSS-handläggaren och hon ska komma hem och träffa oss om ca 2 veckor…. Ska vi ha de t lika rörigt som vi brukar ha det eller ska man ha det städat och fint då…. Det blir väl något mellanting gissar jag. Hon måste ju förstå att vi behöver assistanstimmar för att vi ska ha tid att leva….

Pysselaktivitet

Bubben pusslar och grejjar över hela vardagrums- och hallgolvet. Pusslar olika pussel och sitter i en låda… Varför göra något på ett normalt sätt.

IMAG0528

Jag har skickat mail till kortidsföreståndaren om vilka tider som inte passar. Jag fick också reda på att om Bubben är sjuk eller inte kan komma en kortidsperiod så får vi dem en annan gång. För vi ska ju ha dagarna vi har rätt till. Det var ju bra att veta…. Det var en bland personalen som sa det igår till mig via telefon.

LSS-handläggaren är inte anträffbar så jag ringde en annan… Den  kommer efter 12. Tur att man är hemma så att man hinner med allt detta….

Men imorgon blir det nog jobb. Och klockan 13 imorgon ska bubben träffa habläkaren.