Dagsarkiv: 27 februari, 2011

Aktiv helg

Ja nu är vi hemma. Vi har hållit igång hela helgen. Igår mellan barnlopps, fika, mellanmål isfiske så hanns det även med lite målning och pussling. Här sitter han och målar… Det är svårt att måla bara på pappret och att inte smaka på penseln. Så idag när han gjorde nummer två… Var det ganska grönt i färgen…..

IMAG0508

Vi var även idag ute på isen. Men inga fiskar nappade. Det är nog ganska mörkt nere under isen. För det är ju snö på isen. De väntar nog också på ljuset fiskarna. Men bubben hade med sig en stjärtlapp och hittade en backe där isen hade börjat klättra upp på land. Där efter denna lilla utevistelse åt vi middag på slottsserveringen. Jag och mina föräldrar valde en fisksoppa och till bubben valde jag pannbiff och potatismos med rårörda lingon. Han pillade i sig lite lingon och salladen. Sedan ville han ha min fisksoppa. Då bytte han och jag talrik. Inte kunde jag gissa att han hellre ville ha fisksoppa… Tokunge. Gör helt tvärt om mot andra ungar. Äter grönsakerna på sin talrik och tar sedan hellre mammas fisksoppa…. Sedan åt vi alla chokladpudding hemma hos mina föräldrar.

Vi var även och hälsade på min mormor och bubben tyckte det var roligt med hennes rullstol och alla bilder på hennes barnbarnsbarn och på oss som han känner.

Nu är vi hemma och ska nu ha en jobbar och skolvecka framför oss. Mannen hade varit duktig och städat och svabbat golven hemma.