Dagsarkiv: 22 februari, 2011

Trötter

Ikväll åt bubben av maten och njöt. Sedan ville han ha efterrätt och fick då lite choklad… Jaja vi vet att det inte är lördag. Men det skiter vi ganska ofta i. Han lade sig i soffan och mös med pappa och helt plötsligt upptäcker vi det ovanliga. Han har somnat på soffan. Det är inte ofta det händer. Men det mest gulliga var att han hade kvar handen i godispåsen. Han vaknade till en snabbis och stoppade in mer choklad i munnen och njöt och somnade igen. Visst är de söta när de sover….

IMAG0479

Annars ringde jag Ågrenska Assistans och pratade lite med dem om hur man gör för att få assistans. Ett slags läkarintyg behövs och jag ska prata med LSS handläggaren. De hade bra erfarenhet av Kungsbacka. Hoppas nu att det går bra.

När jag hämtade bubben på fritids pratade jag länge med hans fritidsfröken om vad jag funderar över angående assistans. Hon tyckte det lät klokt att vi funderar över detta. Hon är mycket bra och förstående. Hon vet ju hur grabbarna i klassen är och de tycker att vi föräldrar till dessa barn är beundransvärda.