Dagsarkiv: 21 februari, 2011

På uppdrag

Idag på fritids för bubben tog mjölken slut. Han fick en lapp där det stod mjölk och fick i uppdrag att gå till köket(bamba) och hämta mjölk. Bubben kom tillbaka JÄTTEGLAD med ett packet mjölk. Tänk att han klarade att gå till rätt ställe. Bära mjölken tillbaka och han var tydligen jättestolt. Jag med!

Annars har min måndag varit en ganska normal måndag. Nu har vi äntligen 2 bilar så nu slipper jag dra upp mannen på morgonen och stressa på honom så att både jag och bubben kommer i tid. Dessutom behöver jag inte gå upp tidigt imorgon för att köra grabbarna till skolan och jobbet för att sedan åka tillbaka och vila och ringa samtal innan jag åker till jobbet som börjar 12 imorgon…

Jag trivs med min dator. Den vägrar bara kommunicera med vår skrivare. Men mannen försöker övertala min dator lite då och då. Vill jag skriva ut något får jag skicka det till honom som då skriver ut det. Lite omständligt tycker jag det är.

Det är många som har frågat mig om jag inte hade lock på kaffemuggen som dödade min dator… Jo. Det hade jag. Saken var nog att just locket gjorde det mer och spännande att hälla ut för bubben. Så här ser just nu min favvomugg ut.

IMAG0419