Dagsarkiv: 17 februari, 2011

Sjukdomsrundgång

Ja jag är tung i huvudet och liksom på G att bli förkyld. Hade ont i halsen i morse men det försvann. När jag hämtade bubben idag var han glad. Men när han stod i kundvagnen på väg in på ICA blev han plötsligt ledsen. Jag frågade vad det var men han visade inget. Men inne i affären såg jag att han pekade på örat. Men i affären gick det bra. Hemma ville han inte äta något, ingen film var bra. Han ville byta hela tiden… Till slut var han bara ledsen. Han tyckte inte ens det var kul att följa med till tvättstugan. Som tur var kom mannen hem så vi kunde vara två som tolkade och hjälpte bubben. Vi kom fram till att jag åker till VC med honom och kollar bl.a. örat. Sjukdomarna slutar inte. Det börjar bli jobbigt detta. Förra gången det var sjukt i huset var ju jag den enda friska. Jag åkte iväg en sväng till havet för att se något annat en stund. Detta var vad jag såg och njöt av då:

IMAG0415

På fritids idag hade de åkt buss till brandstationen som visade upp sina grejer. Bubben ville inte upp i brandbilen. Men det var spännande att titta på allt. Sedan gick de hem. De i bubbens grupp älskar att åka buss. Det är en jätterolig aktivitet. Svårast i hela bussåkandet är att vänta på bussen. Så det tränar de på.Blinkar

När jag kom och hämtade honom var de trötta efter upplevelsen och promenaden och mös med lite film. När bubben skulle hem stängde han av TV:n som alla såg på och vinkade… Hans kamrater tittade förvånat och satte sedan på TV:n igen. Hans fröknar tyckte det var smart tänkt att stänga av.

Jag själv har sorterat bland mina böcker och papper på jobbet. Det var skönt att få lite ordning bland mina grejer . Och gjort lite planering för ett par veckor framåt.  Det är tur att det är lov ibland så att man hinner ikapp.