Dagsarkiv: 16 februari, 2011

Förkylning på G…

Nu känner jag att en förkylning smyger sig på. INTE kul.  Hoppas jag inte blir för sjuk. Men det går mycket nu. Så det ingår väl i min löneförmån så att säga…

Bubben blev glad när jag hämtade honom på kortids idag. Han skulle fort ta fram sin bilstol och åka och hämta pappa. Han och pappa satt sedan och pratade där bak i bilen. Bubben ville visa något och viftade med armarna och pekade på huvudet. Hans pappa chansade, på kusinen, farmor, film, godis och massor av annat. Efter ett tag pekade bubben ut och pekade på skon. Han menade att det snöade…. Tröga pappa. Nu är inte bubben rädd för detta vita utan ser hur roligt han kan ha i det. Men det kan vara svårt att förstå vad han menar ibland. Bra att han inte ger sig. Han vill säga så mycket!

Han har ju en pekkarta i skolan och hemma. Den gillar han. När vi tog på honom pyjamasen idag. sträckte han sig efter bildkartan och pekade. Vi tittade och han pekade på bilden klä på sig. Sedan frågade vi vad sova var och då pekade han på den… Herregud vi vet j inte vart allt är på kartan. Duktig kille.

Imorgon blir det fritids för honom igen.