Dagsarkiv: 14 februari, 2011

<3Alla hjärtan<3

Idag när mannen och jag hämtade bubben på fritids sprang han till sin väska och gav oss ett eget gjort kort och var sitt chokladhjärta. Han hade haft svårt att vänta på oss för att ge oss denna goda choklad. Nedan ser ni först framsidan på kortet. Påklistrat grönt ludd. Det tyckte han om. Sedan inuti. Där är det klistrat med olika papper och tyger och lappar med mamma, pappa och bubbens namn på. Han pekade på oss och namnen och var mycket nöjd. Alltså pekade han på pappalappen och pekade på pappa och så vidare.

IMAG0452

IMAG0451

Sedan körde vi honom till kortids. Han blev ledsen. Men hans kompis som redan var där blev mycket glad och sprang från matbordet.

Imorgon har vi planering på fritids och ska diskutera kvalitén i fritidshem. Annars så pysslas det mycket på fritids. Vi gör ordning lite smycken till fritidshemmetsdag. Då ska det säljas för att få ihop pengar till något roligt för barnen på fritids. Förra året var vi på Universeum och året innan hyrde vi in en clown. Vi får se vad det blir för kul i år?