Dagsarkiv: 9 februari, 2011

Äntligen

Äntligen är vi igång. Trötta men glada att vara gång. Har installerat lite program på datorn. Nu är det väl bara mailen och bilderna som ska ordnas…

Bubben var en glad och pigg kille i skolan och var glad att vara tillbaka.

Vi lämnade in vår Zafira igår och idag åkte jag och pratade om ett extra problem med verkstaden. Jag ville att de skulle plocka bort fönstervevarna där bak. Det skulle de fixa. Helt underbart. För bubben vevar gärna ner rutan och kaster ut bl.a. strumpor och leksaker. Dessutom har han kommit på att om han vevar ner rutan kan han öppna den barnsäkrade dörren utifrån. Detta är stressande att hålla koll på när man kör på motorvägen. Så nu kommer jag slippa det problemet. Det gäller att tänka igenom allt.

Idag strax före 18:30 ringde min mamma och sa till mig att sätta på kanal 1. Där satt författarna till den senaste boken som jag har läst. Alltså föräldrarna till de två Angelmannabröderna. Jag fick leta och svära lite innan jag hittade fjärrkontrollen och fick stänga av Albert & Herbert. Jag ska kolla på det igen imorgon på svtplay. Så jag får se allt. Och jag kommer nog länka till det också. Det var i alla fall på Gokväll.