Dagsarkiv: 3 februari, 2011

Sjuklingar

Vad gör man när man är sjuk. Han kan ju inte se på film hela dagen. Så vi gjorde en paus i filmtittandet och målade lite. Det är en bok som jag köpte på ÖB för länge sedan. Bubben tyckte det var jättekul att måla. Han blev jättestolt och visade sin pappa flera gånger.

IMAG0404

Man behövde bara vatten och så målar man på bilderna och så blir det färger. Jag hade sådana när jag var liten.

IMAG0407

Efter målandet fick han spela lite Kalle Kunskap. Det är kul det.

IMAG0408

Men mycket mys i soffan blir det. Här myser han med sin sjuka pappa i fåtöljen.

IMAG0413

De tittar på Albert & Herbert som han valde när vi var och handlade i affären. Det fanns massor av barnfilmer, men bubben gillar dessa två gubbar och kunde knappast hålla sig tills han kom hem för att titta på dem.

Vård av familj

Ja… nu är det bara jag som är frisk. Än så länge i alla fall. Bubben har fortfarande feber och nu rinner det från näsan också. Kortidshelgen är i faraTänker. Mannen ligger däckad på övervåningen och ser på gamla filmer. Så jag blir hemma imorgon också. Inte mycket jobb för mig denna vecka.

IMAG0395

Så jag får nog ringa taxin, bubbens skola och min skola och tala om hur morgondagen blir. Taxin kommer inte behöva köra buskillarna till kortids imorgon och jag är hemma och vabar. Men hoppas att jag kan köra bubben själv till kortids någon gång i helgen.

Nu ska jag försöka få i bubben lite mat och jag ska se om jag har någon bra lunch…. Och så ska vi se på sjukhuset nu när Alvin och gänget 2 är slut.