Dagsarkiv: 1 februari, 2011

Skolan

När det började gå upp för mig att bubben var speciell var det mycket jobbigt. Hur speciell visste vi inte. Hur skulle framtiden bli? Hur skulle han gå i skolan? Att jag jobbar inom skolan gör inte att dessa tankar blir mindre. Men efter ett par år när allt hade landat så ville jag ha honom till särskolan. Där skulle han träffa likasinnade och kunna umgås på lika villkor. Skulle han var  i en vanlig klass skulle han  vara den udda som tog resurser från de andra. Han skulle ha svårt att hitta någon riktig kompis.

För ett år sedan började han då skolan(i februari). Han stortrivdes från första stund! Hans kompis från kortids gick i samma grupp och de busar bra tillsammans. Här är en bild från förra året då vi skolade in honom och han satt och lekte med en kulbana.

Foto382

Bubben har haft feber idag. Så skolan såg rätt att det var något på G. Han har suttit i soffan och sett på film hela dagen.

Jag har bråkande stortår. Som är infekterade och gör ont att gå på…. Jag försöker behandla dem. Hoppas de snart blir bättre. Undrar om bubbens tå har smittat mina tår….