Dagsarkiv: 20 januari, 2011

Trött dag

Inatt hade vi svårt att sova….. Bubben kom först in till oss vid 00:30 och somnade. Jag blev utknödd och gick då till bubbens säng och lade mig. vid 03 kom bubben. Efter detta försökte han flera gånger lägga sig med mig i sängen… Men gick upp lika fort igen… Det gick inte att hitta lugnet. Så jag sov så där halvbra fram till att jag gick upp vid 06:15. Kände mig ganska trött på väg till jobbet och skolan idag. Hoppas vi får sova inatt.

Bubben hade lekt med en större lastbil i skolan idag och försökt stå på den. Han hade ramlat och fått en bula och blåmärke vid tinningen. Han hade tydligen blivit mycket ledsen men ville inte ha något kallt på det. Skolsyster hade tittat på det och sa att det var OK. Ni ser lite av det på bilden nedan. Där sitter han och leker med kulbanan. Han är jättekoncentrerad.

IMAG0346

Idag var jag och kollade i lite affärer efter broddar…. Hmmm tänkter ni, du är väl ingen pensionär heller… Men jag fick mig en tankeställare när jag ramlade vid grinden här hemma igår. Det är svinhalt ute. Och tänk om jag ramlar och slår i huvudet och ´svimmar eller något… Vad skulle bubben göra då…. ? Men jag hittade inga… Det är nog fler än jag som behöver broddar nu.