Dagsarkiv: 13 januari, 2011

Bröllopspresent

Av mina kollegor fick jag presentkort på Kungsmässan. Där finns det ju många butiker så det är inte svårt att göra åt pengar där. Igår när jag tvättade min gamla McKinley jacka med fleecefoder som man kan ta bort och sätta dit med dragkedja… Upptäckte jag att dragkedjegrejen till fleecefordret var sönder… Och lite andra saker var söndriga. Jag har ju haft den i ca 3 år alla dagar på jobbet. Så den var så att säga välanvänd.

Så idag gick jag och bubben upp till Intersport och letade efter en lika dan jacka…. Där fanns bara sådana bra fleecejackor i storlek XXXL till män…. De passade liksom inte. Så till slut hittade jag en skiddress som jag köpte och jag behövde bara lägga till 90 kr själv. Fördelen med ett par termobyxor är ju att jag kan ha ett par hemma och ett par på jobbet. Så här modern kommer jag se ut på jobbet tills våren kommer.

IMAG0327

När jag hämtade bubben idag fick jag vara med och dansa ut julen på hela fritidset. Med både särskolebarnen och grundskolebarnen. Vi dansade genom alla klassrum och en pedagog slog sönder ett stort pepparkakshus som barnen sedan fick dela på. Mycket kul och spännande tyckte bubben.

Även om jag bara jobbade halvdag idag var jag ganska trött efter ett tag hemma… Bubben och jag gick fram och tillbaka till tvättstugan. Han vill hitta på så mycket där inne…. Hälla ut tvättmedel och smaka på det(det var inte gott idag heller…) riva torkskåpet, hälla ut vatten och “tvätta” väggar och fönster…. Det var skönt när mannen kom hem så att jag kunde vara där själv. Jag kan ju inte lämna hon om hemma medan jag går 10 meter till tvättstugan i ett annat hus… Då skulle mycket kunna hända.