Dagsarkiv: 11 januari, 2011

Kul lek

Idag när bubben kom hem med mannen ville han gå upp med en gång. De hade pratat om vad de skulle göra när de kom hem. Och bubben hade tydligen bestämt att han skulle leka med kulbanan han fick av mormor och morfar i julklapp. Vi får hjälpa honom att bygga upp en bana. Sedan är han jätteduktig och lägger kulorna på olika ställen för att se hur de åker och ta emot dem när de kommer ner. Vi får även sitta med under leken för han kan smaka på kulorna. Men koncentrerad och duktig är han när han leker med den.

IMAG0318

När blir vi friska?

Det går jag och undrar nu…. Halsen är bra, känner mig mycket trött och magen gör ont…. Funderar på hemoröjder eller i värsta fall ett kommande skov…. Jag har ju även jag Ulcerös kolit…. Hoppas inte… Ont gör det i alla fall. Men det brukar jag inte ha vid skov. Imorgon stannar jag hemma men jobbar förhoppningsvis på torsdag. Om nu inte bubbens halsprov eller liknande visar på halsfluss imorgon. De i skolan blev oroliga när vi vuxna hade fått tillbaka det och ville att vi skulle testa bubben. För det har gått runt väldigt mycket i skolan. Hoppas han INTE har det.

IMAG0316

Idag har jag pratat med bubbens specialisttandläkare som ringde och meddelade att de ska söva honom i vår och kolla genom hans tänder ordentligt. Sedan ringde jag hab och frågade om de ville kolla något annat medan han ändå ligger nersövd…. De skulle fundera på det.

Sedan har jag tittat på McLeud´s döttrar och på nadra TV-program.