Dagsarkiv: 9 januari, 2011

Julklappsleken

IMAG0307

I fredags gick vi över till svägerskan och avslutade julen med julklappsleken. Vi kom hem med två klappar. En var. Jag med polkagrisshotsglas och mannen med nintendostjärnagodis. Ganska nöjda blev vi. Vi åt god tacopaj och kycklingsallad och kladdkaka till efterrätt. Vi satt och pratade och spelade även ett ganska fånigt spel som heter kampen mellan man och kvinna(tror jag det hette). Vi tjejer skulle ställa tjejfrågor till männen och männen skulle ställa mannsfrågor till kvinnor. Tjejfrågorna handlade om skönhet eller barn och mansfrågorna handlade om sport och militärer…. Och bara för att min man erbjöd sig att byta en blöja vann han…. Men det var ändå kul att testa detta spel.

Jag fick sitta med bubbens lilla kusin i knät och nu märker man vilken skillnad det var med bubben. Hon sitter så stadigt och pillar redan med pinsettgrepper. Hon har lugna rörelser. Bubben kunde inte sitta vid hennes ålder och drog sig fram. Hon har någon slags gå reflex. Det hade inte bubben. Man fick liksom hjälpa honom att lyfta på benen. Hade vi haft barn innan bubben, eller mött fler bebisar hade vi fattat ganska tidigt att något in te stämde… Men nu är han får första och antagligen enda.

Vi har idag gjort ingenting. Vi har ju halsfluss och har vilat. Bubben är ju på kortids och busar. Så vi har kunnat vila. Imorgon missar jag vår studiedag då jag inte vill åka till jobbet och dela med mig av mina halsflussbakterier. Nu vill jag verkligen bli av med denna bakterie…. Trött på att vara sjuk. Nu vill jag bli frisk och kunna börja röra på mig.