Dagsarkiv: 8 januari, 2011

Tron

tron-legacy-trailer-video-1

Ikväll åkte vi på bio i GBG. Mannen hade tjatat om en film som heter Tron. Han har till och med förklarat föregångaren till filmen som kom för 20 år sedan. Så idag åkte vi och tittade på den i 3D. Och jag måste säga att den var bra. Att se den i 3D gjorde nog att det blev ännu bättre. Helt klart värd att se om man kan tänka sig att se en film som utspelar sig i en datorvärld.

Vädret är nu urtråkigt. Regn! Och isiga gator. Helt omöjliga att ta sig frammåt på. Att köra bil var ganska OK. Men att ta sig från parkeringen till bion var ett äventyr… Vi fick liksom glida oss fram.

Inatt började vi tyvärr känna oss sträva i halsen igen. Men samtidigt har vi blivit lite förkylda. Innan bion började kände vi oss även lite febriga. Så på väg hem åkte vi förbi närakuten i Kungsbacka och tog ett halsprov. Det visade positivt…. Alltså negativt för oss. Vi hade halsfluss båda två. Så vi fick åka till ICA MAXIS apotek och hämta ut en dos penicillin till. Bra med apotek som har öppet 21:30!

Nu är vi mest ledsna och oroliga att vi har smittat de vi har träffat…. framför allt bubbens lilla kusin…. Men vi hade ingen aning igår…..

Och hoppas inte bubben får tillbaka det….