Dagsarkiv: 5 januari, 2011

Snömodd

IMAG0291

Idag har det snöat och blåst hela dagen. Jag var glad att jag var ute i god tid i morse när jag skulle öppna på fritids klockan 06:30. Jag fick först borsta fram bilen som säkert hade 20 cm snö på sig och sedan köra försiktigt till jobbet i snömodd. När till och med jag kör i ca 60 – 70 km/h på motorväg så är det besvärligt väglag. Men det var några galna långtradare som körde om mig. På jobbet gick vi med barnen till gympasalen på fm och sedan efter lunch fick de vara  ute och busa i snön. Det var ganska bra kramsnö och de gjorde lite snöfigurer i snön.

Bubben och mannen var hemma pga förkylning. När jag kom hem har jag tvättat och efter att ha tvättat 4 tvättar och torkat allt åt vi grillad kyckling med ugnsgrönsaker och kall sås. Bubben blev glad när jag kom hem. Han ville hjälpa mig att ta av mig jackan, men jag gick ut till tvättstugan för att starta allt med en gång. Men sedan kom jag in.

Bilden ovan är taget från tvättstugedörren ut mot carportarna. Man ser att det har blåst och snöat så att det har fastnat på husväggen.

Imorgon ska vi förhoppningsvis ha lite julafton och städa undan lite innan. Bubben har under dessa förkylningsdagar pusslat och lekt…. Detta behövs sorteras.