Dagsarkiv: 1 januari, 2011

Akuten….

Igår vid 11 fick jag JÄTTEONT i magen. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen…. Jag misstänkte först gaser men det ville inte lättas på toa… Så till slut åkte vi till Akuten efter att ha pratat med sjukvårdsupplysningen. Jag satt där i 4 timmar innan jag fick träffa en klok läkare. Han tryckte och jag fick ont. Han tyckte jag hade gjort helt rätt som åkte dit. Han misstänkte blindtarmen… Vi diskuterade en stund om han skulle remittera mig till Varberg eller om jag skulle vara hemma och åka in om det blev värre… Det var lååång väntetid i Varberg också…. Och min mage gjorde mindre ont. Så vi kom överens om att jag skulle ta det lugnt och åka in till Varberg om det blev värre.

Så min nyårsafton blev nykter och mysig hos svärföräldrarna. Vi åt gott och bubben och jag drack julmust. Vi spelade frågesport och bubben pusslade och lekte med sin bil. Varvat med lite bus och stoj. Fyrverkerierna var spännande men det blev allt för konstigt att alla började kramas mitt i allt och att farmor inte var just där. Så vi fick gå in till farmor och han räknade sedan in alla så att ingen hade flugit iväg med raketen.  Vi den lilla familjen lade oss vid 01 medans de andra sa hejdå vid 03:30.

IMAG0283

Jag har fortfarande ont i magen. Den är mera öm i hela nedre magen. Igår var det på höger sida. Så jag får se vad detta är… Men denna jul och nyår har inte blivit som vi trodde.