Dagsarkiv: 25 november, 2010

Julfilm?

Vi hade beställt en del julfilmer eftersom bubben älskar dessa. De andra har gått åt eftersom han inte är rätt om dem. Mannen hade hittat denna film…

Den ser ju fin ut…. Men den var väldigt mörk och efter att pappan i filmen blev skjuten till döds så stängde vi av den. Den kändes opassande för bubben… Vi satte istället på

Detta var en mycket mysigare film. Bubben satt som förstenad och tittade.

Stackars mig

Idag åkte jag till vårdcentralen på deras dropin tid… Mycket smidigt system… Jag har jätteont i halsen…. En äldre läkare tittade i min hals och sa oj oj oj och gick iväg…. JAg hörde genom den halvöppna dörren att hon diskuterade med någon. Hon misstänkte halsböld. Då mesar jag mig inte ialla fall, tänkte jag. Båda kom in och tittade i halsen och klämde på min hals och mina mandlar…. Men den andra läkaren tyckte inte det var halsböld. Jag fick gå och ta halsprov(Blä) och stick i fingret (OK)…. Och så fick jag vänta….

De ropade in mig och proverna visade inget. Hon diskuterade med mig om jag ville ha antibiotika…. I så fall så skulle jag behandla något som hon inte visste om. Eller så skulle jag avvakta och hoppas på bättring. Vi beslutade att avvakta. Men läkaren tyckte inte jag skulle jobba imorgon och skrev då ett intyg eftersom jag då har varit hemma i en vecka….

Hoppas nu att jag blir bättre… För jag äter nu ganska mycket smärtstillande och baffusin….Tummen ned

Än så länge mår i alla fall bubben bra. Och det är ju huvudsaken.

När bubben var 9 månader

DSCN0989

Då var det en lycklig tid. Då visste vi ingenting. Han var sen… Men BVC sa att alla barn var olika. Han åt inte som han borde….. Han åt välling och gröt. Som vi fick hålla på att mata i ca 1 timme varje gång. Han var ofta nöjd och log och satt han vid ett bord när vi satt och åt mat så kunde han sitta med nappen och knarra som vi kallade det. Han lät knarrande och mös. Detta gjorde han också när han skulle sova. Han sov OK under denna period. Inga tänder hade han. De kom vid ca 10 – 11 månader. Sitta kunde han. Även om han ramlade en del. Han var tvungen att sitta på en mjuk och fluffig filt för att inte slå sig. Mata gjorde vi i babysittern för att han liksom inte skulle behöva koncentrera sig på att sitta och äta samtidigt. Det var maj och sköt väder.

Där var han lika gammal som sin kusin är nu…. Han älskar verkligen sin lilla kusin och tycker att hon är jättesöt och spännande….